Intro

Deze klasse bestaat uit een groot aantal truckpullers welke gezamenlijk de intentie hebben om op de Truckpulling wedstrijden een mooie show aan het publiek te laten zien. Samen willen de truckpullers de strijd aangaan voor het Nederlands Kampioenschap, en op puntenwedstrijden en demo's is deze klasse ruim vertegenwoordigd. Sinds enkele jaren wordt deze klasse met competitie rijders aangevuld door een aantal niet competitie rijders en ook die trucks kunnen we op veel NTTO wedstrijden zien. In de begin jaren waren het de 8.5 ton supersport trucks die op de wedstrijden vertegenwoordigd waren maar sinds een aantal jaren zijn er ook de 8.5 ton sporttrucks die deze mooie sport beoefen. Op enkele wedstrijden zijn er ook de standaard trucks te zien en de BE Klasse is ook in opkomst. Behalve de strijd op de baan staat de onderlinge gezelligheid, sportiviteit en collegialiteit hoog in het vaandel

 

Met z’n allen willen de truckpullers het publiek vermaken, en hopen dat de fan’s, toeschouwers en aanhangers van deze mooie Truckpulling sport de wedstrijden komen bezoeken.Ook staan de truckpullers open voor het beantwoorden van vragen over de Truckpulling sport en schroom niet wannneer je een truckpuller ziet lopen .

Stel je vraag en je krijgt een antwoord over deze hele mooie sport.

Verder gaan we proberen om op deze site de uitslagen, foto’s en eventueel filmpjes zo snel en compleet mogelijk te plaatsen.

Het streven is om dit daags na de wedstrijd te doen (wanneer mogelijk dezelfde dag nog), maar je weet hoe het gaat in de wereld van Truckpulling, het is programma is soms nogal druk met meerdere wedstrijden op één dag of in één weekend.

Wanneer het niet lukt kijk dan de dag erna nog even op www.truckpullers.nl

 

Truckpullers

Copyright @ All Rights Reserved